23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HIN A/S indgår distributionsaftale med førende producent af industrielt inventar

Vellykket samarbejde om distribution af inventar til lager og produktion i elektronikbranchen bliver nu udvidet til at omfatte inventar til andre industrielle sektorer

HIN A/S og Sovella OY har indgået et samarbejde om distribution af inventar til dansk industri. Sovella fremstiller alle deres produkter på fabrikker i Finland og leverer i dag inventar til industriel produktion og lager i mere end 25 lande. Det sker gennem et veludbygget net af distributører. Sovella er en del af den globale Treston Group, der også fremstiller industrielt inventar under eget navn.

HIN A/S har igennem en årrække med stor succes solgt Treston-inventar til den danske elektronikindustri, hvilket er medvirkende til, at Treston Group har tilbudt HIN at markedsføre Sovella-produkterne på det danske marked. ”Vi ser tilføjelsen af Sovellas inventarfamilie som en naturlig videreudvikling af vores produktpalette indenfor inventar”, udtaler Jan-René Kristensen, salgsansvarlig fra HIN.

Sovellas produkter er rettet mod både tung og let industriel produktion, herunder autoværksteder og andre håndværkssektorer. Deres produkter står også stærkt inden for lager, logistik samt industrielle laboratorier. Grunden til at produkterne kan bruges i både tung og let industri er, at virksomheden har stor erfaring med at fremstille højtspecialiserede, kundetilpassede løsninger, der dog alligevel tager afsæt i Sovellas egne modulære løsninger.

Produkterne fra Sovella er kendetegnet som ergonomiske industrielle møbler, såsom arbejdsborde, reoler, skabe og skuffeskabe. Hos Sovella vil man typisk studere en given arbejdsplads og produktionsmetoderne ganske omhyggeligt, før en produktion sættes i gang. Sådan sikrer man, at den bedst mulige arbejdspladsindretning i virksomheden til gavn for både arbejdsmiljø og medarbejdere opnås. Sovellas produkter kan i øvrigt nemt integreres i virksomhedens eksisterende indretning og moduler, og derfor koster de ikke en formue.

Møbler i Sovellas industrielle serie er kendetegnet ved en høj kvalitet og brugervenlighed, desuden er produkterne robuste, praktiske og i et flot nordisk design.

Sovella tester løbende deres materialer og løsninger for at sikre, at de fungerer optimalt og problemfrit, selv om de anvendes dagligt, og derfor er udsat for konstante og hårde belastninger.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616

Send til en kollega

0.047