23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S medlem af den europæisk indkøbsgruppe DGE

Diatom A/S er blevet medlem af den europæiske indkøbsgruppe DGE, som distruerer smøremidler og polymerprodukter, herunder lim og silikone fra store producenter, samt deler viden mellem sine medlemmer.

Diatom A/S er blevet medlem af DGE - Distributor Group Europe, som er en Pan-europæisk indkøbsgruppe, ejet af medlemmerne herunder Diatom A/S.

Formålet med medlemskabet er, at skabe en fælles europæiske platform for indkøb fra markeds ledende producenter af smøremidler, herunder H1/H2 klassifikerede og polymer-materialer, herunder lim og silikone til bl.a. elektronikindustrien og maskinbyggere.

Som medlem er det muligt for Diatom A/S løbende aktivt, at være en del af udviklingen af de nyeste produkter og teknologier inden for polymermaterialer, herunder virksomheder som f.eks. Dow Corning, Dymax, CRC industries, Krytox, Molykote, Permabond, Xiameter, Technite og Zip-Chem.

Inden for DGE er Diatom A/S en del af mere end 100 europæiske produktspecialister indenfor smøring og polymerteknik, hvilket gør virksomhedernes viden og knowhow unik i forhold til andre aktører. DGE gruppen er dagligt i kontakt med de største virksomheder i Europa, og har indsigt i de mest komplicerede problemstillinger.

Som en del af DGE's kompetence-område er der oprettet et ”DGE university”, hvor viden og knowhow løbende bliver akkumuleret. Dette sikrer virksomheder på lokal markederne en unik mulig for at få del i den nyeste forskning og udvikling indenfor produktområderne.

Link til polymermaterialer hos Diatom A/S
Link til smøremidler hos Diatom A/S
Link til Distribution Group Europe

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Send til en kollega

0.031