23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed ApS ansætter flere konsulenter

Maskinsikkerhed oplever ordrefremgang og må ansætte flere konsulenter.

Det går godt for Maskinsikkerhed ApS.

Maskinsikkerhed ApS er rådgivende ingeniører indenfor området maskinsikkerhed og CE-mærkning, risikovurdering, brugsanvisninger, sikker el og sikre styringer mv. Maskinsikkerheds kunder er udelukkende fra maskinfremstilling eller produktionsvirksomheder.

Derfor kunne man godt have forventet et fald i omsætningen som følge af krisen. Det har heldigvis ikke viste sig at være tilfældet. Faktisk er firmaet ude at søge efter flere konsulenter, for at kunne dække forespørgslen på konsulentopgaver. Det var ikke forventet da året startede.

Nedgang i nogle industri-sektorer, fx fremstilling af byggevarer, er afløst af en stigning i opgaver hos andre, fx medicin, olie og gas, vedvarende energi mv. Derudover viser Maskinsikkerheds kursusforretning fremgang. Der er mange der gerne vil lære om CE-mærkning eller opdateres på de forskellige standarder.

Mange virksomheder har det bedre end forventet. Ikke så godt som ønsket, men efter en hård tilpasning er de fleste kommet rimeligt ud af krisen. Så både Maskinsikkerheds kunderne og Maskinsikkerheds egen forretning er stile og roligt på vej fremad. Der er lys for enden af tunnelen.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Send til en kollega

0.047