23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakte strømforsyninger til on- og offshoreprojekter

EPSITRON® COMPACT-strømforsyninger (787-10xx), som er kun 55 mm høje, har skibsgodkendelse i henhold til GL (Germanischer Lloyd)

Alle strømforsyninger i EPSITRON® COMPACT-programmet er nu blevet GL-certificeret (Germanischer Lloyd) og testet i omgivelseskategori C samt EMC2. Dermed egner strømforsyningerne sig ikke kun til anvendelse på skibe, men også i on- og offshoreprojekter, hvor denne internationale skibsgodkendelse kræves. For at opnå GL-godkendelse skal produkterne opfylde højere krav, hvad angår EMC og vibrationsmodstand, end påkrævet i henhold til generelle industristandarder. Det højere sikkerhedsniveau for støj og fejl er et kvalitetsmærke, som også giver fordele i industrielle anlæg.

EPSITRON® COMPACT-programmet indeholder strømforsyninger med udgangsspændinger på 12 og 24 V DC til forskellige effekter. Da strømforsyningerne kun er 55 mm høje fra overkanten af bæreskinnen, passer de i fordelingstavler og undercentraler. Alle strømforsyninger har et bredt indgangsspændingsområde på 85-264 V AC og kan også anvendes i systemer med spændingstolerancer. Strømforsyningerne tilsluttes via opmærkede og farvekodede CAGE CLAMP®-tilslutninger, hvilket giver en hurtig, vibrationssikker og vedligeholdelsesfri fortrådning.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.032