23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eaton udvider i Norden med opkøb af Gycoms lavspændingsforretning.

Opkøbet omfatter strømdistribution og industriel automation & kontrol.

Den industrielle producent Eaton Corporation annoncerede 1. juni 2012 opkøbet af Gycoms lavspæningsforretning indenfor komponenter til strømdistribution og industriel automation & kontrol i Sverige, Danmark og Finland. Opkøbet vil sætte Eaton i stand til at servicere Gycoms kunder med Eaton Electricals fulde spektrum af produkter og serviceydelser. Handelens betingelser er ikke offentligt tilgængelige.

”Gycom har etableret stærke relationer til nøglekunder i regionen,” siger Frank Campbell, Eaton Electricals direktør for EMEA. ”Dette opkøb er en effektiv måde at udvide vores tilstedeværelse i Norden med.”

Med hovedkvarter i Taby ved Stockholm i Sverige, omsatte Gycoms forretning indenfor lavspændingsstrømdistribution og industriel automation & kontrol i 2011 for cirka
24 mio dollars.


Eaton Corporation er en diversificeret strømstyringsvirksomhed med mere end 100 års erfaring i at levere energieffektive løsninger, der hjælper vores kunder med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi. Med en omsætning på $ 16,0 mia. i 2011 er Eaton en global, teknologisk førende virksomhed når det gælder elektriske komponenter og systemer til brug inden for el-kvalitet, el-forsyning og styring; hydrauliske komponenter, systemer og serviceydelser til industrielt og mobilt udstyr; luftfarts-brændstof, hydrauliske og pneumatiske systemer til kommerciel og militær brug; samt transmissions- og motorsystemer til lastbiler og personbiler som forbedrer ydelse, brændstoføkonomi og sikkerhed. Eaton har cirka 72.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 150 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.eu.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.031