23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vellykket seminar om LTE / 4G

Torsdag den 10. maj afholdt Anritsu i samarbejde med Instruments A/S et vellykket seminar om LTE teknologien og de test spørgsmål det giver telekommunikationsbranchens operatører og deres underleverandører.

De ca. 35 deltagere blev budt velkommen af Rolf Englund, som er nyudnævnt markedschef i Anritsu for Danmark og Sverige. Det var en underviser fra Apis, der var kommet hele vejen fra Stockholm for at dele ud af sin viden om telebranchens udvikling, og ikke mindst for at give deltagerne en grundig indførelse i LTE teknologien, samt de udfordringer og muligheder der følger med teknologien.

Eftermiddagens program var opdelt i 3 moduler med fokus på LTE, hvor den enkelte deltager kunne vælge at blive undervist indenfor:

• Systemovervågning
• Optisk / Ethernet test
• RF testing

Mads Nedergaard, salgschef for Instruments A/S fortæller, at han ikke var i tvivl om at Instruments skulle være medarrangør, da han første gang talte med Anritsu om muligheden for at afholde seminaret. LTE / 4G testning er yderst relevant i dagens Danmark, da vi lever i en tid, hvor datamængderne blot stiger og stiger. Det stiller store krav til de operatører, der arbejder indenfor området. De skal konstant sørge for at være up to date på den nyeste udvikling indenfor testudstyr og systemer, og det vil vi som virksomhed naturligvis gerne bidrage til.

Seminaret var også en mulighed for deltagerne til at møde kollegaer fra andre grene af branchen, og derfor sluttede dagen med en hyggelig sammenkomst, hvor der var rig mulighed for at diskutere emnet og dele erfaringer.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616

Send til en kollega

0.047