23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker underskriver aftale om køb af Olaer Group

Parker Hannifin Corporation opkøber Olaer Group for at udvide såvel sin geografiske som sin markedsmæssige tilstedeværelse inden for hydrauliske akkumulatorer og industrielle kølere.

Parker Hannifin Corporation (NYSE:PH), verdens førende firma inden for Motion & Control teknologier, har underskrevet en aftale om at købe Olaer Group med hovedsæde i Deeside, Storbritannien. Olaer er en af verdens førende producenter af hydrauliske akkumulatorer og køleteknologier med løsninger til energi-, mobil- og industrielle markeder.

Olaer har en årlig omsætning på omkring EUR 150 millioner og har 550 ansatte. Virksomheden har produktions- og salgsfaciliteter i Storbritannien, Frankrig, Sverige og Kina samt salgsselskaber i 14 lande over hele verden. Når transaktionen er afsluttet, vil Olair blive en integreret del af Parkers Hydraulikgruppe.

“Når opkøbet er på plads, vil vi styrke vores position på vigtige vækstmarkeder,” udtaler Jeff Cullman, Administrerende Direktør for Parkers Hydraulikgruppe. “Olaer har opbygget en stærk position i Europa og en voksende platform i Asien. Men allervigtigst, har Olaer et meget solidt omdømme og fundament på vores nøglemarkeder, som Olie og Gas, Power Generation og Renewable Energy. Opkøbet vil også udvide vores produktpallette med tilføjelsen af køleteknologier og komplementere vores hydrauliske program med blære-akkumulatorer. Vi ser frem til afslutningen af dette opkøb og til at byde medarbejderne fra Olaer velkommen til Parker.”

“At gå sammen med Parker, er det helt rigtige for Olaer på nuværende tidspunkt,” udtaler Mike Blenkinsop, Administrerende Direktør for Olaer Group. “Transaktionen vil sikre Olaers fortsatte udvikling med den ekstra dimension, at vi nu bliver en integreret del af en af verdens førende produktionsvirksomheder.”

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.047