23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SOLIVIA inverter til solcelleanlæg af højeste kvalitet

AWILCO-MULTIPLEX er ny officiel distributør af SOLIVIA invertere fra DELTA, som er en af verdens største producenter af produkter, der transformerer strøm.

AWILCO-MULTIPLEX er ny officiel distributør af SOLIVIA invertere – også kaldet vekselrettere - fra DELTA, som er en af verdens største producenter af produkter, der transformerer strøm. SOLIVIA invertere produceres i Slovakiet efter højeste kvalitetsstandard med henblik på problemfri funktionalitet i hele solanlæggets levetid.

Med SOLIVIA invertere ydes der 10 års produktgaranti med mulighed for at forlænge til 20 år. Det giver slutkunden stor tryghed og skaber dermed det perfekte valg, hvis du planlægger et solcelleanlæg på et en- eller flerfamilie hus.

SOLIVIA invertere leveres i øjeblikket inkl. webinterface med mulighed for at følge med i sin el-produktion online via browser eller iPhone, iPad eller Android.

Hos AWILCO-MULTIPLEX tilbyder vi stor fleksibilitet til de mange elektrikere og installatører, der selv står for udfærdigelse af solcelleløsningen til kunden. Prisen er konkurrencedygtig og ikke afhængig af, om der købes komplette systemer.

SOLIVIA invertere er det perfekte valg til solcelleanlæg, fordi:

- Høj virkningsgrad: 96%
- Ingen blæser
- Galvanisk adskilt
- 10 års garanti (kan forlænges til 20 år)
- IP 65
- Elegant design
- Web overvågning indgår

Hør mere om SOLIVIA invertere hos AWILCO-MULTIPLEX på tlf. 56 56 54 00 | mail@awilco-multiplex.dk.

Om AWILCO-MULTIPLEX
AWILCO-MULTIPLEX har mere end 30 års erfaring med strømprodukter og batterier. Det er vores formål at tilbyde innovative og teknisk avancerede løsninger til vores kunder og deres applikationer.

Vi har høj kompetence indenfor kundetilpassede løsninger, men lægger desuden stor vægt på at have de rette kvalitetsprodukter på lager som standardsortiment.

www.awilco-multiplex.dk

AWILCO Flexible Power Solutions
Yderholmvej 64
4623 Ll. Skensved
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11805299

Send til en kollega

0.047