23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende kursus om fødevaresikkerhed og rustfrit produktionsudstyr - 30. - 31. maj 2012

Hygiejne, Biofilm, Design, Materialevalg og CIP - det er nogle af de emner, der bliver gennemgået på FORCE Technologys kursus omkring fødevarer og rustfritproduktionsudstyr d. 30. - 31. maj 2012 i Vejen.

Er hygiejneforholdene på en levnedsmiddelvirksomhed ikke tilfredsstillende, kan der opstå problemer med produktkvaliteten. I værste fald kan der opstå fødevaresikkerhedsmæssige problemer.

Hygiejneforholdene i produktionsanlægget er i høj grad bestemt af driftsforholdene, herunder rengøringsprocesser og det hygiejniske design.

Det er vigtigt, at der ved projektering af anlægget eller ved udvidelser af eksisterende anlæg, tages stilling til materialespecifikationer, hvordan det ønskes at anlæggets ”medfødte” korrosionsbestandighed skal være, samt hvordan svejsningerne skal være. Alt dette for at undgå, at der ved produktion sker en for kraftig og for hurtig dannelse af biofilm.

Biofilm vil altid dannes under produktionen, men er ovenstående forhold ikke optimeret vil dannelsen af biofilm blive for udtalt, og kontamineringen til produkterne vil derfor blive for kraftig. Herved vil de kvalitetsmæssige - eller fødevaresikkerhedsmæssige problemer kunne opstå.

Som deltager på FORCE Technologys kursu får deltagerne en forståelse af:

- Faktorer, der er afgørende for hygiejneforholdene i produktionsanlæg
- Biofilmdannelse
- Mikrobiologiske, fysiske og kemiske risikofaktorer
- Hygiejnisk design af produktionsudstyr
- Optimering af CIP-procedurer mht. hygiejne og korrosion
- Validering af CIP-procedurer.

Se det detaljerede program, priser og tilmeldingsmuligheder her:
http://www.forcetechnology.com/da/Menu/C...

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.031