23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SPEEDWAY på ekspansionskurs

WAGO udvider fortsat sit modulære IP 67-automationssystem SPEEDWAY: I begyndelsen af 2012 præsenteres nye software- og hardwareinnovationer.

PROFINET-IO-feltbuskobleren er et af de SPEEDWAY-produkter, som har undergået en teknisk udvikling: Den understøtter nu funktionen for Conformance Class B og giver mulighed for anvendelse af protokollerne LLDP (Link Layer Discovery Protocol) og SNMP (Simple Network Management Protocol). WAGO åbner for programmering (CoDeSys 3), konfigurering (FDT/DTM) og firmware-opdatering via ETHERNET/TCP for den (programmerbare) ETHERNET-feltbuskobler. Det betyder, at både det lokale USB-interface på kobleren og hele ETHERNET-topologien i et anlæg kan anvendes til disse services. Med PROFIBUS tilbydes nu forskellige håndteringsmuligheder – f.eks. udskiftning af værktøj. Det giver større anlægsfleksibilitet, fordi der tillades variable SPEEDWAY-stationsstørrelser uden engineering.

Foruden de tekniske opdateringer udvider WAGO også sit SPEEDWAY-program med helt nye produkter. Bl.a. kan nævnes et konfigurerbart, serielt interfacemodul, som er velegnet til samtidig tilslutning af op til to RS-232-, RS-422- eller RS-485-slutkomponenter og op til fire ekstra sensorer eller aktuatorer. Der vil også blive introduceret en ny I/O-modulhusklasse, der giver mulighed for 1:1-tilslutning af op til otte M12-sensorer eller -aktuatorer (8DI, 8DO 0,5 A, 8DIO 0,5 A). En anden nyhed: Otte interferensfri varianter af forskellige SPEEDWAY-moduler med digitale udgange (kan genkendes til slut i bestillingsnummeret "/0000-0800") og er særligt velegnet til anvendelse i sikkerhedskredsløb.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031