Temadag om nye desinfektionsmuligheder for fødevarer
Inden for fødevareindustrien oplever mange virksomheder fra tid til anden, at produktkvaliteten svigter. Årsagen kan være mikroorganismer, der er tilbage på produktionsudstyrets overflade efter rengøring.
Selvom virksomhedens produktionsudstyr efterlades visuelt rent, er det ikke en garanti for, at det mikrobiologiske niveau er lavt.For at sikre dette, skal der anvendes et desinfektionstrin.
Deltag på temadagen og få en gennemgang af en ny metode til desinfektion – SonoSteam®, der kan anvendes både til desinfektion af udstyrsoverflader og produktoverflader, hvilket er en helt unik kombination.
Applikationen er kun drevet af damp og ultralyd, og vil derfor kunne integreres i produktionsforløb og anvendes under selve produktionen.
Med brugen af SonoSteam holdes mikroorganismer nede under produktionen, og en længere produktionstid kan dermed opnås.
Du får en gennemgang af, hvordan applikationen virker, succeskriterier og opnåede resultater.
For at sætte applikation i perspektiv er der også indlæg om dannelsen af biofilm, den traditionelle rengøringsprocedure samt Biocid-Direktivet.
Dagen afsluttes med, hvilke muligheder der er, for at din virksomhed kan arbejde videre med denne nye applikation.
Tid/Sted: 19. marts 2012 – kl. 10:00 - 15:30 - FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen
Pris: Kr. 450,00 ekskl. moms – dækkende frokost og forplejning
Tilmelding: Annette Koch Petersen – e-mail: akp@force.dk eller på www.forcetechnology.com
senest 1. marts 2012
Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet og er bindende.
Har du ikke mulighed for at deltage på temadagen, men gerne vil høre mere om temadagens emner, er du velkommen til at kontakte Annette Baltzer Larsen på mail: abl@force.dk.