23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk fællesstand på Intersolar 2012 – tilmelding indtil 31. januar 2012

For fjerde gang organiserer ambassaden i Berlin en dansk fællesstand for henholdsvis solartermi og photovoltaik på fagmessen Intersolar i München.

I 2012 er prisen for et udstillingsareal på 10m2 10 % billigere end i 2011. Interesserede virksomheder har mulighed for at tilmelde sig den danske fællesstand indtil 31. januar 2012.

Fagmessen Intersolar har i mange år været den største event inden for solbranchen. Som internationalt omdrejningspunkt og skueplads for solarteknik afspejler fagmessen den dynamiske udvikling, branchen har haft inden for områderne photovoltaik og solartermi.

Succes i 2011
På trods af den svære finansielle situation blev der også i 2011 opnået rekordtal, hvilket fremhæver det store potentiale, der er i området for solarenergi.

Aldrig før har der på Intersolar været flere udstillere, besøgende, et så stort udstillerareal, og Intersolar beviste derfor dens rolle som en af de førende fagmesser på verdensplan. Over 57 % af udstillerne kom fra andre lande end Tyskland, hvilket understreger messens internationale karakter.

I alt deltog syv danske virksomheder på den danske fællesstand i 2011. Det har vist sig år efter år, at selv små og mellemstore danske solarenergifirmaer virkelig har noget at tilbyde den internationale besøgsskare og har opnået gode kontakter, der har ført til nye ordrer - ikke bare i Tyskland men også til flere andre lande.

Forventninger til 2012
Det skønnes, at over 80.000 indkøbere, udviklingsingeniører, konstruktører (designere) og ledende personer i industrien vil besøge messen i 2012, heraf ca. 40 % fra udlandet. Den høje besøgskvalitet giver ideelle forudsætninger for at kunne knytte gode forretningskontakter, finde nye markedspotentialer og udvide markedsandele.

Fordele ved fællesstand
Deltagelse på en fællesstand har mange fordele. Udover en central placering sikrer fællesskabet en stor gennemstrømning af messebesøgende og dermed høj eksponering af de deltagende virksomheder - alene standens størrelse er med til at understrege dette. Standen vil være bemandet af personale fra ambassaden, således at de deltagende virksomheder vil have rig mulighed for at opdyrke nye kontakter samtidig med at potentielle kunder stadig kan få information om virksomheden og de kompetencer, der tilbydes.
Som en del af messepakken gennemføres der målrettet markedsføring af alle deltagende virksomheder. Fællesstanden udgør et ideelt udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum med fokus på solenergi.

Yderligere oplysninger om fællesstanden kan fås ved henvendelse til ambassaden i Berlin; Yvonne Davidis, Eksportrådgiver / Energi & Miljø. Tlf.: +49 30 5050 2106, email: yvodav@um.dk.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911

Send til en kollega

0.046