23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lav dine egne hydraulikslanger med Parkrimp® modulære slangepresser fra Parker Hannifin

Med en Parker slangepresse og de velkendte Parkrimp No-Skive slanger og fittings kan du lave dine egne hydraulikslanger hurtigt, nemt og sikkert – hvor som helst og når som helst.

Går en slange i stykker på en maskine, kan du hurtigt lave en ny hydraulikslange på stedet og fortsætte arbejdet. Udover minimering af driftsstop sikrer Parkrimp konstruktionen, at slangerne presses korrekt hver gang.

Parker Hannifin har udvidet sit sortiment og introducerer nu to nye typer Parkrimp modulære slangepresser - Karrykrimp 1 og Karrykrimp 2. De nye slangepresser gør det muligt at vælge mellem Parkers kendte mobile Karrykrimp og den nye løsning, hvor de samme slangepresser kan udbygges til en bordmodel.

Det betyder, at en slangepresse både kan være mobil og bordmonteret. Det modulære design giver brugerne fleksibiliteten ved en mobil slangepresse, som sikrer en øget produktivitet.

Det modulære design tilbyder alle de velkendte fordele ved Parkrimp® systemet tillige med en hurtigere presningstid på bordmodellen.

Parkers Parkrimp® system er fortsat førende inden for industrien, når det drejer sig om brugervenlighed, effektivitet og sikkerhed. Parkrimp® systemet er designet til at producere yderst pålidelige og sikre slangesamlinger fra første gang maskinen tages i brug. Fagfolk skal ikke spilde værdifuld tid med at foretage variable indstillinger, som kan resultere i dårlig presning af slangerne eller håndtere kalibreringsprocesser.

Parkers eksklusive ParkeralignTM system og de sammenkædede bakkesæt er endvidere nogle af de fordele, som sikrer en perfekt presning hver gang.

Kontakt Parker Hannifin Danmark ApS på tel. 4356 0400 for mere information omkring vores Parkrimp slangepresser.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503

Send til en kollega

0.031