23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DMT udvider sit sortiment.

DMT har valgt at udvide deres i forvejen store sortiment inden for kommunikation, til også at inkludere professionelt tilbehør til radioer fra ProEquip.

Udover DMT´s store udvalg af kvalitets kabler, stik og antenner, samt radio kommunikation har DMT valgt at udvide sortimentet til også at inkludere professionelt tilbehør til radioer. Dermed kommer man hele vejen rundt hos DMT, hvad enten det drejer sig om analog eller digital kommunikation.

ProEquip
- kvalitets radiotilbehør til billige priser


ProEquip er prisbillige produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. ProEquip er en serie af tilbehør designet til at imødegå selv de strengeste kvalitetskrav.

ProEquip står for høj kvalitet og er en samling af innovativt tilbehør. Tilbehøret i ProEquip serien er specielt designet til at opfylde de høje krav på markedet med hensyn til kvalitet og omfattende funktioner.

Alt tilbehør er robuste og har en vandtæt konstruktion. Kontakter og forbindelser er forstærket til at modstå slid. ProEquip serien er designet til at opfylde kravene til IP65 rating. Velegnet til både analog og digital radio.

ProEquip passer til de flere forskellige mærker såsom Icom, Sepura, Kenwood, Simoco og Motorola.

Byg selv din kommunikationsløsning
DMT´s nye fleksible koncept i ProEquip sortiment gør det muligt at vælge den løsning, der passer sig dig og dine behov.

DMTonline ApS
Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21815837

Send til en kollega

0.031