23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vertikale lasker og prøvestik til TOPJOB®S

Med vertikale lasker til fleretagesklemmer og prøvestik til lederindføringsåbningen har WAGO udvidet sit rækkeklemmeprogram i TOPJOB®S-serien med stikbare komponenter.

Med udviklingen af de stikbare vertikale lasker er WAGO for øjeblikket den eneste virksomhed på markedet, hvis rækkeklemmer kan laskes vertikalt af kunden selv. De vertikale lasker til TOPJOB®S-rækkeklemmeprogrammet forbinder to og tre niveauer med hinanden i hhv. 2- og 3-etagesklemmer. Uanset om det drejer sig om en vertikal 2-etageslaske (2002-492) eller en vertikal 3-etageslaske (2002-493), signalerer de også i tilsluttet tilstand tydeligt tallene "2" og "3".

De nye prøvestik (2002-611) til rækkeklemmeprogrammet TOPJOB®S er ligeledes stikbare. Prøvestikkene er udviklet specielt til brug i lederindføringsåbninger og kan isættes uden brug af værktøj. Dermed er de især velegnet til fleretagesklemmer, hvor laskeåbningen er svært tilgængelig. Prøvestikket kan belastes op til 16 A og kan sammensættes til flerpolede stik – med mulighed for WMB-opmærkning og trækaflastningsplade.

TOPJOB®S er WAGO's nyeste og største rækkeklemmeprogram, der opfylder alle krav fra industrien og bygningsinstallation. Klemmerne er desuden godkendt til anvendelse i Ex-applikationer. Takket være CAGE CLAMP®S-teknologien er de skinnemonterbare TOPJOB®S-rækkeklemmer de mest kompakte på markedet.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf. 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.031