23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EMO 2011- Hoffmann Group sætter med GARANT 360°Tooling nye normer

Hoffmann Group, Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj, præsenterer med GARANT 360°Tooling en ny milesten på området services til mere produktive spåntagningsprocesser.

Nu er det snart igen forestående – EMO åbner den 19. september i Hannover i seks tage sine døre med dette års motto „Værktøjsmaskiner og mere“ og naturligvis kan Hoffmann Group ikke gå glip af det! På over 400m² præsenterer vi spåntagende, måle- og håndværktøjer.

Særligt i det sidste år voksede trykket på effektivitetsforøgelse hos virksomhederne. Ydelsesforøgelse og ressourcebesparelse bliver hele tiden vigtigere som grundlag for den rentable produktion. Hoffmann Group bemærkede tydeligt markedets behov for services og rådgivning om effektivitetsforøgelse og reagerer med GARANT 360°Tooling på kundernes ønsker om en helhedsløsning til spåntagningsprocessen: med GARANT 360°Tooling præsenterer firmaet på AMB et syvdelt, modulært anvendeligt serviceydelsesprogram, som tilbyder alt fra værktøjsplanlægning, værktøjsindkøb til brug af en gennemgående fuldstændig service til hele spåntagningsprocessen fra ét sted.

Koncepten GARANT 306°Tooling starter i Danmark i januar 2012! Og opnår med sikkerhed også dér stor succes.

Udover dette års highlight GARANT 360°Tooling præsenterer vi også det revolutionære nulpunkt spændesystem ZeroClamp, der, modulært opbygget, tilbyder enorme anvendelsesmuligheder og kan reducere opbygnings- og skiftetider betydeligt.

Besøg os på EMO! Hoffmann Group finder du i hal 3, stand D25.

Hoffmann Group
Hoffmann Group forener som Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj både handelskompetence og producent- og servicekompetence. Denne gruppering garanterer over 115.000 kunder leverings-, kvalitets- og produktivitetssikkerhed på værktøjsområdet, samt optimal rådgivning - fra individuel analyse af behov til effektivt brug af produktet. Hoffmann Group tilbyder inklusive det egne premiummærke GARANT 50.000 kvalitetsværktøjer fra verdens førende producenter. Med altomfattende kundeservice og en TÜV-certificeret leveringsevne på 99,4 procent sikrer værktøjseksperten kunderne et effektivt samarbejde som partnere.

Yderligere informationer under www.hoffmann-group.com

Send til en kollega

0.032