23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2-komponente doseringssystemer og mixersystemer f.eks. med stempler eller gearpumper.

Stor sortiment af 2-komponente doseings- og mixersysteme for opgaver som limning, elektronik indstøbning, indkapsling, elektronik Glop-Top, coating, flydende pakninger, og opskumning

Diatom A/S tilbyder komplette løsninger til dispensering af alle 2-komponente kemikalier, herunder til opgaver som limning, elektronik indstøbning, indkapsling, elektronik Glop-Top, coating, flydende pakninger, og opskumning.

Vores sortiment består af et bredt sortiment af 2-komponent doserings- eller mixersystemer, herunder stempelsystemer og gearpumpesystemer, der kan leveres som enkeltstående udstyr eller som kan indgå i en automatisering af produktionen f.eks. med desktoprobotter, dispenseringsrobotter eller linear akselføringer fra nogle af vores leverandører.

Vores to-komponent mixersystemer/ doseringssystemer tilpasses kunden blandingsforhold, materialetype og ønkset volume til hvert doseringsopgave.

Vi har mange leverandører af både udstyr og kemikalier, hvilket giver mulighed for valg mellem mange forskellige størrelser af anlæg og erfaring også fra levering af mange forskellige medier, således at vi altid kan tilbyde en korrekt teknisk løsning til attraktive priser!

Læs mere om vores udstyr på vores hjemmeside om "Dosering / dispensering", hvor du også får kontakt til produktchefen.

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Send til en kollega

0.048