23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Koh Young hos Scanditron


Koh Young ‘3D Technology on Tour’ fortsætter til Skandinavien, samtidig med at Scanditron bliver ny Koh Young distributør
Koh Young Technology’s succesfulde europæiske Truck Tour fortsætter til de skandinaviske lande, afholdt af Koh Young’s nye distributør i området, Scanditron. Scanditron er en markedsførende leverandør af maskiner, materialer, support og træning for producenter af elektronik produkter i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Estland, Lithauen, Letland og Polen. Scanditron tilhører “Production Technology” forretningsområdet af ElektronikGruppen AB. Scanditron har hovedkvarter i Sverige, med afdelinger i de respektive lande. Koh Young’s ‘3D Technology on Tour’ er en mobil fremvisning af firmaets pris-vindende og patenterede 3D inspektions teknologi, bringende det bedste som Koh Young har at tilbyde indenfor Solder Paste Inspection (SPI) og Automated Optical Inspection (AOI) systemer til 20 lande i Europa og Storbritanien i løbet af 90 dage. Touren starter i marts.

Kommende datoer og lokationer for tour stop i Skandinavien er følgende:

20. juni i Lystrup, Danmark
22. june i Gardermoen, Norge
27. juni i Espoo, Finland
29. june i Uppsala, Sverige

Kontakt Koh Young’s nye distributør:

Scanditron Danmark A/S
Tlf.: 8674 1233
www.scanditron.dk

Mere information om touren og planlagte stop, er tilgængelig på www.3dinspectionontour.com

Om Koh Young Technology
Koh Young Technology, en ledende leverandør af Solder Paste Inspection (SPI) og Automated Optical Inspection (AOI) systemer, er specialiseret i design og fremstilling af 3D måle- og inspektionsudstyr for de globale printmontage og halvleder markeder. Direkte salgs- og supportcentre er lokaliseret i USA, Europa, Japan, Singapore, Kina (Shenzhen) og Korea.

For mere information om firmaet, besøg www.kohyoung.com


Scanditron Danmark A/S
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14451390

Send til en kollega

0.047