23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESD-beklædning er særlig vigtig i vintertiden med kulde og lav luftfugtighed!

Lav luftfugtighed giver øget risiko for statisk opladning – og efterfølgende afladning. Desværre sker afladningen ofte ukontrolleret og med skader til følge. Derfor er det netop nu særlig vigtigt med ESD-beklædning ved arbejde med følsom elektronik.

ZENITECH tilbyder mange forskellige typer ESD-beklædning: T-shirts, polo-shirts, sweat-shirts og -jakker, korte og lange kitler (også engangs). Alle produkterne er af høj kvalitet og god forarbejdning, så de er behagelige at bære og bevarer det pæne udseende - også efter mange ganges vask. Lige så vigtigt er det, at også ESD-sikkerheden bevares efter vask. Der er dokumentation i hht. DIN EN 61340-5-1 på alle produkter.
Se modeller og farver på vores hjemmeside http://www.zenitech.dk/ESD-beklaedning.html og kontakt os gerne for yderligere oplysninger.
Vi tilbyder ligeledes et stort udvalg af ESD-sko og -sandaler fra Europas førende producenter samt mange mange andre ESD-produkter.

Et andet af vore specialer er produkter til klassificerede renrum og kontrollerede områder. Ring og hør nærmere eller kig ind på vores hjemmeside og lad dig inspirere.

ZENITECH.dk
Albuen 42
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44667304

Send til en kollega

0.031