23948sdkhjf
Del siden
Annonce

M-bus Energimåler

A/S Jensen Electric præsenterer en bimåler med M-bus kommunikation for direkte tilslutning.

Conto D4-Pd energimåleren fås nu i en variant med M-bus. Måleren er for direkte tilslutning på 3 fase installationer (både med og uden nul) og måler op til 63A – 415V.

Ved ekstern kontakt kan der skiftes mellem 2 registre for akkumulering af energiforbruget, f.eks. til brug ved forskellige afregningstariffer. Alternativ kan de 2 registres anvendes som en total måling og en partiel måling der kan nulstilles. Sidst men ikke mindst er del muligt at lade den partielle måling blive aktiveret af kontakten, og således kun tælle når kontakten er sluttet.

Aktiv energi (kWh) måles med nøjagtighedsklasse 1, mens reaktiv energi (kVAr) måles med nøjagtighedsklasse 2.
Udover aktiv og reaktiv energi måler Conto D4-Pd Mbus også strømme, spændinger, effekter (W, VAr og VA), gennemsnitlig effektforbrug og maksimum gennemsnitligt effektforbrug der alle kan aflæses fra fronten. Alle parametre kan selvfølgelig også aflæses over M-bus.

Klik HER for yderligere information

...eller giv os et kald på tlf. 43 53 02 22.

Instrumentet produceres hos Italienske IME der er blandt de største producenter af elektrisk måleudstyr. IME er etableret i 1946 med hovedsæde i Milano og et globalt distributør netværk. Jensen Electric, der ligeledes er etableret i 1946, har repræsenteret IME i Danmark gennem de sidste 25 år.

A/S Jensen Electric
Gisselfeldvej 12
2665 Vallensbæk Strand
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59810812

Send til en kollega

0.046