23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt katalog fra Fischer Connectors SA

Fischer har udarbejdet et nyt katalog Fischer Core Series, som erstatter det gamle General Catalogue. Det nye katalog har både et opdateret design men, også et opdateret og mere målrettet indhold.

I det nye Fischer Core Series kataloget kan du bl.a. finde de nye stiktyper; DBPLU / E, KS / E…, samt tilbehør og teknisk information.

De nye oversigtstabeller med div. stiktyper, og den generelle information gør det nemmere at, sammensætte det rigtige stik.

Det nye design gør at kataloget er mere brugervenligt. Sektionerne er delt op i farvekoder og faner, hvilket gøre at det er hurtigere og nemmere at, komme frem til lige nøjagtig det stik som du skal bruge, samtidig bliver man guidet igennem kataloget skridt for skridt i udvælgelsesprocessen.

De nye 3D billeder gør det nemmere at, identificere stikket og giver dig en bedre fornemmelse af stikkets form og detaljer.

Fischer Core serie kataloget er både tilgængelig i trykt udgave og som PDF- version.

Rekvirér det nye katalog på 45821294

Kontaktoplysninger:
Rosenberger Danmark a/s
T: 45821294 | F: 45821395 | www.rosenberger.dk

Rosenberger Danmark a/s er en kombineret produktions- og handelsvirksomhed, som udover at markedsføre kendte brands/agenturer inden for konnektorer og kabler, også har egen kabelproduktion.

RODAN Technologies A/S
Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70701928

Send til en kollega

0.046