23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forlæng levetiden på akkumuleringstanken og spar penge på kvækstoffet!

Ved anvendelse af kvælstof (nitrogen) som pude i akkumuleringstanke forlænges levetiden. Ved anvendelse af en nitrogengenarator produceres kvælstoffet til attraktive priser pr. m3.

Brugere af nitrogen med renheder fra 90-99,9999% har nu muiligheden for at producere nitrogenen selv til konkurrencedygtige priser sammenlignet med flaskegas eller flydende nitrogen på bulk.
Ren nitrogen anvendes til et utal af applikationer herunder pude i akkumuleringstanke.

Nitrogenen
Nitrogenen produceres ved at trykluft filtreres gennem en nitrogengenerator som separerere oxygenen fra og derved efterlader nitrogenen i den renhedskvalitet der er ønsket.

Trykluften
Til produktionen kan man enten benytte den overskudskapacitet man eventuelt har i et eksisterende trykluftanlæg eller man benytter et dedikeret trykluftanlæg kun til nitrogengeneratoren. Der kræves dog som minium at trykluften er rimelig tør og ren for olie svarende til klasse 1-4-1 i henhold til ISO 8573-1, dvs. der skal monteres prefilter (olie < 0,1 mg/m3), køletørrer (trykdugpunkt +3 C) og mikrofilter (olie < 0,01 mg/m3) og aktiv kulfilter (olie < 0,003 mg/m3).


Kontakt os for uforpligtende tilbud eller besøg for gennemgang af Jeres anlæg og behov.

Landsdækkende Salg og Døgnservice fra vore afdelinger i Slangerup og Herning

Tlf 4733 777
Att.: Michael Topp

Topp Trykluft A/S
Industrivej 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76818312

Send til en kollega

0.032