23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rutronik afholder et seminar "Lighting Solutions"

"Lighting Solutions" et seminar fra Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH præsenterer
innovative produkter til LED- og infrarød-applikationer. Seminaret som varer en dag, bliver gennemført af distributøren i samarbejde med kendte halvlederproducenter. Det finder sted i Vejle i september måned. Målgruppen omfatter udviklere og tekniske indkøbere.

Den konstante udvikling af LED teknologien gør det muligt at bruge LED'er i helt nye applikationer som for eksempel gadebelysning eller indendørs belysning. Men produktets mangfoldighed er også stigende i de mere traditionelle applikationer og dermed stiger også behovet for rådgivning ved brug af LED'er og LED-drivers. Et vigtigt vækstmarked for infrarød-produkter er sikkerhedsteknologi. På seminaret "Lighting Solutions" giver fagfolk fra Rutroniks partnere Infineon, Intematix, STMicroelectronics og Recom et teknisk indblik i produktnyheder og applikationsmuligheder på området optoelektronik.

På den samtidigt afholdte firmamesse kan seminardeltagerne indhente yderligere oplysninger om de præsenterede produkter og drøfte individuelle fag-specifikke forespørgsler med de tilstedeværende fagfolk. Her har man mulighed for at uddybe sin viden ved direkte kontakt med producenterne.

Seminaret finder sted på engelsk. Deltagelsen er gratis, men man skal tilmelde sig under www.rutronik.com/events.

Afholdelse af seminaret finder sted:

8. september: Vejle/Danmark

RUTRONIK Elektronische Bauelemente GmbH
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29134812
P nummer: 1011736072

Send til en kollega

0.047