23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rutronik: Epson Toyocom udvikler Tryksensor ved hjælp af QMEMS

Epson Toyocom Corporation, førende i krystaller, har udviklet en ekstremt lille, højt ydende kvartskrystal atmosfærisk tryksensor, der benytter en original trykføler struktur ved hjælp af QMEMS teknologi.

Den nye sensor har en kubisk volume på kun 12,5 cc og vejer kun 15 gram, er dog præcis indenfor 10 Pa, eller omkring 1/10000 af en bar og kan prale med en opløsning på 0,1 pa. Den kommercielle udvikling er berammet til afslutning engang i 2009.

Tryksensoren vil da være tilgængelig hos Rutronik.

Tidligere har tryksensorer generelt måttet give køb på ydeevne til fordel for mindre størrelser, og de applikationer som kræver høj ydeevne har tendens til at være større.
Den nye sensor giver imidlertid mulighed for både høj præcision og høj opløsning i en diminutiv pakke, takket være en yderst stabil oscillerende frekvens, givet af en "stemmegaffel" krystal enhed, der tjener som et trykfølende element og en nyudviklet original trykfølsom struktur muliggjort af QMEMS teknologi.

Udførelsen og funktionerne i den nye Tryk sensor vil i høj grad støtte designere i deres bestræbelser på at reducere størrelsen og forbedre udførelsen af udstyr til en lang række meteorologiske og sikkerheds applikationer. Blandt applikationerne vil man se:

Nøjagtig måling af barometertryk i meteorologiske observationer
At måle forskelle i elevation ( i ca 1 cm forhøjelser ) ved hjælp af barometertryk
Afsløre svage ændringer i internt tryk, som følge af åbningen og lukningen af indvendige døre og vinduer

Det nye produkt kan også anvendes i dagligdagens elektriske apparater til angivelse af præcise målinger af barometertryk. Epson Toyocom udbygger den oprindelige tryksensor struktur der anvendes i dette produkt til at udvikle krystal tryksensorer ved en lang række applikationer. Selskabet vil forsøge at forbedre effektiviteten yderligere og reducere størrelsen gennem teknologiske fremskridt i mikro fabrikation baseret på QMEMS, stabile krystal oscillatorer samt præcisionssensorer.

Alle produktoplysninger anført i den aktuelle pressemeddelse er baseret på franchise situationen i Tyskland.
Landespecifikke forskelle kan derfor forekomme.

Se mere på www.rutronik.com

RUTRONIK Elektronische Bauelemente GmbH
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29134812
P nummer: 1011736072

Send til en kollega

0.078