23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Microchip Technology annoncer USB/AC Load-Sharing Li-Ion/Li-Polymer Batteri oplader

Microchip annoncerer "MCP73871 charge management controlleren" en Li-on/Li-Polymer oplader med en intelligent funktion, der muliggør simultan AC-DC adapter- eller USB-port-opladning samt powering af forskelligt udstyr.
Single chip opladeren er udstyret med en integreret "pass transistor" og en lang række batteri- og terminal-spændings valgmuligheder, hvilket gør det ideelt til komplekse, bærbare applikationer.

Opladeren er tilgængelig hos Rutronik nu !

Med en meget præcis regulering af spændingen på 0,5%, forlænger den nye oplader batteriets levetid ved at tillade batteriet at blive opladet tættere på dets optimale grænse. Derudover eliminerer opladeren behovet for en ekstern FETmed sin integrerede "pass transistor" og kun nogle få mindre passive komponenter er nødvendige. Dette resulterer i mindre komplicerede samt billigere designs.

Opladeren er ideel til bærbare elektroniske produkter såsom GPS-enheder, telefon opladere, legetøj, kameraer, PDA`er, Bluetooth og headset samt mange flere.

Microchip annoncerer også MCP73871 Evalution Board for at hjælpe ingeniører til at komme igang med den nye oplader i deres design. Opladeren er tilgængelig i en 20-pin, 4mm x 4mm QFN pakke.

Konkrete data:

- Kompakt, single-chip oplader opfylder behovene for nutidens bærbare forbruger produkter
- Gør det muligt for udstyr at blive opladt gennem enten en USB-port eller en DC-adapter
- Features en integreret "pass transistor" og kræver et minimum af eksterne passive komponenter

Se mere på www.rutronik.com

RUTRONIK Elektronische Bauelemente GmbH
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29134812
P nummer: 1011736072

Send til en kollega

0.047