23948sdkhjf

Oversvømmelser påvirker Thrane & Thranes leverancer

Fortsatte voldsomme oversvømmelser i Bangkok ventes at påvirke dele af selskabets leverancer negativt i de nærmeste par måneder.
Voldsomme oversvømmelser præger fortsat Thailand, herunder Bangkok-området, hvor en af Thrane & Thranes større underleverandører har produktion.

I sidste uge udviklede situationen sig kritisk, og vandet har ødelagt både materialer og samle- og testudstyr. I de kommende måneder forventes det hovedsageligt at påvirke leverancerne af de maritime radioprodukter, som indgår i den nye System 6000-serie.

Produkter til andre markeder ventes ikke at blive påvirket, oplyser selskabet.

Påvirker omsætningen negativt
- Lige som mange andre virksomheder i Bangkok-området er vores samarbejdspartner hårdt ramt af de voldsomme oversvømmelser. Det kan derfor næppe undgås, at leverancerne og dermed omsætningen påvirkes i de kommende to-tre måneder, siger adm. direktør Walther Thygesen, Thrane & Thrane.

- Vi har ikke set den negative effekt endnu, og vi har grund til at tro, at problemet kun er midlertidigt. Desuden bliver dele af salget formentlig blot udskudt. Men samlet set må omsætningen i 2011/12 nu forventes at blive 30-50 mio. kr. lavere, end vi hidtil har regnet med, siger Walther Thygesen.

Med baggrund i ovenstående forventer Thrane & Thrane nu en omsætning i niveauet DKK 1.085-1.135 mio. i regnskabsåret 2011/12 mod tidligere forventet DKK 1.125-1.175 mio. Overskudsgraden ventes at blive på cirka 15% mod tidligere forventet cirka 17%.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094