23948sdkhjf

Dansk gps-succes forventer ekstrem vækst

Ambitionen er 150-200 ansatte i løbet af få år hos Tripple Track, som har oplevet masser af fremgang, siden ledelsen for halvandet år siden blev skiftet ud.
I marts 2010 købte Erik Thaysen og Frank Jørgensen firmaet Tripple Track, og med de to tidligere kollegaer fra Dangaard Telecom som en del af ledelsen, har gps-firmaet haft fremgang siden.

Et utilfredsstillende regnskab for 2009/10 med et underskud på 4,8 mio. kr. er nu vendt til en fremgang, som måske bedst illustreres ved, at forventningen er 150-200 ansatte i løbet af få år.

- Vi har brugt den første tid på at få styr på det hele – nu rykker vi, siger indehaver Frank Jørgensen til Jydske Vestkysten.

Han henviser til det store oprydningsarbejde, som sammen med de øvrige justeringer kostede 4,4 mio. kr. at gennemføre.

Store forventninger til Østeuropa
Nu er det på tide at kigge fremad, og til november er sikkerhedsbestemmelserne på plads, så firmaet kan åbne en afdeling i Norge.

Og i løbet af næste år skal Tripple Track være repræsenteret i samtlige skandinaviske lande og Tyskland. Derefter handler det om de tysktalende lande og siden Østeuropa.

- Østeuropa forventer vi bliver et enormt vækstmarked for os. Det er med vilje, vi går mod øst frem for mod syd, hvor teknikken er mere etableret, siger Frank Jørgensen med henvisning til firmates gps-løsninger, som sælges til både private og virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079