23948sdkhjf

GN fastholder vækst

Andet kvartal af 2011 bød på en samlet organisk vækst på 9 procent for GN Store Nord, som fastholder forventningerne om en forbedret indtjening i årets anden halvdel.
Med en samlet omsætning på 1.334 mio. kr. præsterede GN Store Nord en organisk vækst på 9 procent i årets andet kvartal sammenlignet med den tilsvarende periode sidste år.

Væksten skyldes især den fortsatte lancering af ReSound Alera samt væksten inden for Unified Communications (UC), oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

GN ReSound tilfredse
Også indtjeningen før skat steg, idet koncernens EBITA udgjorde DKK 136 mio. i andet kvartal mod DKK 113 mio. i andet kvartal 2010.

GN ReSounds omsætning udgjorde 827 mio. kr., svarende til en organisk vækst på 9 procent. EBITA udgjorde 74 mio. kr. mod 63 mio. kr. sidste år.

- Igen leverede vi stærk vækst i GN ReSound og med 9 procent organisk vækst har vi helt klart taget markedsandele. Derudover er vores teknologiudviklings- og licensaftale med Cochlear, den globale leder inden for innovative og implantérbare høreløsninger, en stor anerkendelse af GN ReSounds banebrydende brug af den trådløse 2,4 GHz teknologi. GN ReSounds trådløse 2,4 GHz teknologi er klart en af fremtidens teknologier for trådløs streaming i høreapparater, siger GN ReSounds CEO Lars Viksmoen.

…og det samme er GN Netcom
GN Netcom opnåede en omsætning på 503 mio. kr., svarende til en organisk vækst på 8 procent, og EBITA udgjorde 70 mio. kr., en forbedring på 35 procent i forhold til 52 mio. kr. året før.

- Vi er meget tilfredse med udviklingen. I andet kvartal har GN Netcom indgået en række UC-aftaler med førende, globale virksomheder alle med en potentiel base på mere end 30.000 brugere. I andet kvartal indgik vi ligeledes en distributionsaftale med Logitech. Aftalen gør det muligt for os at øge Jabras tilstedeværelse i de nordamerikanske salgskanaler, siger GN Netcoms CEO Mogens Elsberg.

Forventer øget indtjening
Samlet set fastholder GN Store Nord forventningerne til koncernresultatet, hvilket blandt andet indebærer en væsentlig forbedring i indtjeningen i andet halvår af 2011, især i GN ReSound, hvor omstruktureringen af supply chain-strukturen vil bidrage væsentligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079