23948sdkhjf

BV Electronic får nye ejere

Via Venture Partners har sammen med 19 medarbejdere overtaget aktiemajoriteten i BV Electronic.
Generationsskiftet i BV Electronic (BVE) er nu tilvejebragt.

Den 1. april overtog ventureselskabet Via Venture Partners – hvor pensionsselskabet ATP er den eneste investor – sammen med 19 medarbejdere aktiemajoriteten i selskabet.

Blandt de 19 medarbejdere er direktør Kurt G. Andersen samt den tidligere eneejer Bjarne Vium.

- Jeg er glad for den nye ejerstruktur - specielt det store engagement fra medarbejdernes side. Den nye struktur vil fremadrettet give en kontinuitet og stabilitet i virksomheden, som vil komme alle til gavn. Investeringsstrukturen i VIA, hvor ATP er eneinvestor, er ligeledes med til at give en høj stabilitet, hvilket også er noget af det, jeg har lagt stor vægt på i denne situation, siger Bjarne Vium.

Ansattes medejerskab en styrke
66-årige Bjarne Vium fortsætter selv i en aktiv rolle som både konsulent og bestyrelsesmedlem. Og det glæder direktør Kurt G. Andersen, som overtog direktørposten i 2010, der også er positiv over for VIA’s indtræden.

- Det har selvfølgelig været vigtigt for mig, at de nye ejere også ser et stort potentiale i virksomheden og er enige i strategien for, hvordan vi vil udnytte dette. Derudover ser jeg det som en fordel, at VIA har stor erfaring med lignende selskaber i deres portfolio. Dermed har de rigtig gode muligheder for at bidrage til den videre udvikling i BVE, siger han.

En anden glædelig faktor er, at en stor del af medarbejderne selv har valgt at indtræde som ejere af firmaet.

- Som ny medejer ser jeg det naturligvis også som en stor styrke, at over 40 % af medarbejdere inklusive ledelsen har valgt at medinvestere. Netop medarbejderne er alfa og omega i denne branche, og da vi har branchens dygtigste medarbejdere, er det naturligvis vigtigt at fastholde disse. Jeg er derfor meget glad for det engagement, de med denne medinvestering viser virksomheden. Derudover understreger det virkelig den helt specielle holdkultur, der er i virksomheden, siger Kurt G. Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078