23948sdkhjf

Kamstrup tæt på milliarden

Den danske producent af intelligente målere voksede med 9 % i 2010. Overskuddet satte samtidig ny rekord.
Foreløbige regnskabstal viser, at Kamstrup nåede en samlet omsætning på 918 mio. kr. i 2010 svarende til en vækst på 9 %. Overskuddet endte på mere end 100 mio. kr., hvilket er ca. fire gange større end i 2009.

- Vi oplever vækst på stort set alle markeder. Ordreindgangen er over en bred kam i de væsentligste produktgrupper vokset med 68 % i 2010 i forhold til 2009. Derfor budgetterer vi med en lille tocifret vækstrate og en omsætning på over 1 mia. kr. i 2011, udtaler administrerende direktør Per Asmussen til Børsen.

Investerer i fremtiden
Den flotte indtjening skyldes ikke blot et voksende marked, men også at Kamstrup har investeret store summer i automatisering af produktionen samt i udvikling af nye produkter.

Per Asmussen understreger, at man også i fremtiden vil investere op mod 10 % af omsætningen i udvikling. Blandt andet er man klar til at åbne en helt ny udviklingsafdeling i Ukraine.

Også i Danmark investeres der dog. Her vil man blandt andet udvide fabrikken i Stilling med en helt ny produktionslinje til intelligente vandmålere, som skal lanceres i Europa i foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109