23948sdkhjf

Avis: Investorer pudser ny revisor på lampe-komet

Regnskabet for 2015 skal gennemgået minutiøst af en ny revisor, lyder fra kravet fra Hesalights investorer.
Skeletterne er væltet ud af skabet hos Hesalight den seneste uges tid. Bestyrelsesformanden og direktøren er ikke enige om omfanget af indgåede kontrakter, og flere store selskaber er uden deres vidende blevet anført som belysningsfirmaets nøglekunder.

Nu har investorer, som har investeret 588 millioner kroner i Hesalights obligationer, øjensynligt fået nok. Ifølge Børsen har de på et hasteindkaldt møde krævet, at en ny revisor gennemgår 2015-regnskabet for derved at sikre sig, at alt er som det skal være.

Investorerne skulle også have fremsat ønske om at få et af de større revisionshuse tilknyttet samt den nuværende revisor Frank Bergmann Hansen sat fra bestillingen.

Danske Capital og Pensiondanmark er indtil nu de eneste, som har oplyst, at de er investorer. De ønsker dog ikke at kommentere sagen.

Heller ikke Hesalights administrerende direktør, Lars Nørholt, har villet lade sig interviewe:

- Jeg vil ikke kommentere på interne drøftelser med vores investorer. Det gælder også vores drøftelser med potentielle nye investorer, som naturligvis gennemgår virksomhedens finansielle oplysninger meget grundigt. I den forbindelse kan man naturligvis have fuld tillid til vores revisorer, skriver han i en mail til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078