23948sdkhjf

Vestas udvider i Randers

Fra 1. marts 2015 udvider Vestas sin produktion med et nyt anlæg. Det betyder 50-60 nye arbejdspladser i Randers.
Allerede i december måned begyndte Vestas at ombygge og forberede et produktionsanlæg på Alsvej 21 i den sydvestlige del af Randers. Her skal der fremover produceres styringsenheder til MHI Vestas Offshore Wind’s nye havvindmølle, V164-8.0 MW. Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Produktionen skal begynde den 1. marts 2015, og alt afhængig af efterspørgslen på den pågældende havvindmølle vil der blive arbejde til 50-60 personer på Alsvej i Randers. Produktionsanlægget skal rumme højteknologisk produktion, herunder et avanceret testcenter, der skal sikre kvaliteten af styringsenhederne til den nye turbine, oplyser Vestas.

60 arbejdspladser i Randers
De kommende medarbejdere i Randers vil blive en kombination af nyansatte og erfarne medarbejdere fra Vestas-afdelingen i Hammel. Ifølge kommunikationsdirektør i Vestas, Michael Zarin, kommer der 50-60 nye jobs i produktionen i Vestas Controls, og de bliver udelukkende skabt i Randers-afdelingen.

Michael Zarin hæfter sig også ved, at det nye produktionsanlæg i Randers, Vestas Manufacturing, skal levere kontrol- og konvertersystem til de havvindmøller, der lanceres af MHI Vestas Offshore Wind. Disse systemer er udviklet på Vestas i Hammel, og afdelingen i Randers kommer således til at fungere som en satellitproduktion til fabrikken i Hammel.

Glædeligt gensyn
At Vestas nu vælger at placere mere produktion i Randers er meget positivt og passer godt til Randers’ erhvervsmæssige profil, vurderer borgmester Claus Omann Jensen:

- De arbejdspladser Vestas skaber her passer rigtig godt til de kompetencer, arbejdsstyrken i Randers har. Vi har stor erfaring i teknologitung produktion, og med det nye produktionsanlæg på Alsvej er det netop den type jobs, Vestas bringer til byen, fastslår Claus Omann Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187