23948sdkhjf

’All time high’ i Prevas’ ordreindgang

Kundernes tro på fremtiden er tilbage og sammen med det en høj ordreindgang, fremgår det af Svenske Prevas’ 2013-årsrapport.
Prevas kom ud af 2013 med en nettoomsætning på 687,8 mio. svenske kroner, 43,3 mio. svenske kroner bedre end året før. I samme periode blev resultat før af- og nedskrivning reduceret med 10 mio. svenske kroner og var således på 7,4 mio. svenske kroner i 2013.

Koncernens resultat efter skat var negative med -16,5 mio. svenske kroner, hvor det i 2012 var et overskud på 0,5 mio. svenske kroner.

- Efter en periode med usikkerhed og lavkonjunktur har interessen for at se fremad vokset blandt vores kunder. Flere kunder vil diskutere samarbejde og partnerskab med Prevas. Vi tror på, at dette blandt andet beror på, at vores forståelse for kundernes virksomheder og arbejde vurderes højt. Men også fordi vores tekniske spidskompetencer, services og tilbud giver dem adgang til konkurrencedygtige produkter og mere effektive IT-redskaber, skriver Karl-Gustav Ramström, CEO Prevas AB, i en kommentar til årsrapporten og fortsætter:

- Tendensen kunne spores allerede i sidste kvartal og vi kan nu også måle den i form af højere ordreindgang. Årets sidste kvartal blev ’all time high’ i ordreindgang.

Af Prevas' 601 medarbejdere er de 9 procent i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156