23948sdkhjf

B.V. Electronic køber Dansk Styringsteknik

Opkøbet skete den 27. november, og sammen skaber de to virksomheder et af Danmarks største automationshuse.
B.V. Electronic har gennem de sidste 30 år været leverandør af MES, SRO og automationsløsninger, specielt til fødevareindustrien og forsyningsbranchen. Virksomheden er blandt andet kendt for SCADA-softwaren, System 2000 og MES-platformen, GOSystem.

Dansk Styringsteknik har siden 1996 ligeledes været en leverandør af automationsløsninger blandt andet til fremstillingsindustrien, fødevarebranchen samt forsyningsbranchen.

- B.V. Electronic bliver vel nu den suverænt største leverandør på markedet med ca. 100 af branchens dygtigste programmører, løsningsarkitekter og projektledere. Vi bliver det sikreste valg af automationsleverandør – selv for de allerstørste automationsprojekter, udtaler administrerende direktør i B.V. Electronic, Kurt Godsk Andersen, og fortsætter:

- Vi bliver nu i endnu højere grad i stand til at implementere vores løsninger på alle de gængse MES/PLC/SCADA platforme. Opkøbet styrker vores egne softwareplatforme, og samtidig kommer vi til at stå stærkt inden for Motion, Robot og Vision.

Bliver landsdækkende
Direktør i Dansk Styringsteknik, Jørgen Jensen, fortsætter som afdelingschef i B.V. Electronic og glæder sig ligeledes over de nye muligheder.

- Vi lever af at optimere kundernes produktionsprocesser, og med softwareplatformene fra BVE får vi nu endnu bedre mulighed for det. Specielt er jeg meget begejstret for de nye muligheder inden for MES-løsningerne fra B.V. Electronic. Jeg ser det også som en stor styrke, at vi med kontorer i Skive, Odense, Sønderborg, Stilling ved Skanderborg, Osted ved Roskilde og Vejle bliver landsdækkende, udtaler Jørgen Jensen.

Kapitalfonden Via Venture Partners, der udelukkende investerer for ATP-midler, og er den største aktionær i B.V. Electronic, glæder sig også over opkøbet.

- Siden overtagelsen af B.V. Electronic i 2011 har det været vores vision at skabe Danmarks største automationshus. Jeg glæder mig over, at vi nu har taget første skridt i den retning, udtaler bestyrelsesformand Peter Thorlund Haahr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11