23948sdkhjf

Tysk elektronikkæmpe åbner dansk afdeling

Den tyske koncern Murrelektronik håber på at kunne skabe nye samarbejder med danske producenter.
Murrelektronik har de seneste tyve år opnået store markedsandele inden for sensorkabler og connectorer herhjemme. Koncernen har derfor åbnet en ny dansk afdeling i Aalborg.

Formålet er at gøre det lettere for de danske kunder at få både produkter og lokal support.

- Kunderne har ofte behov for hurtig service til komplekse produkter som f.eks. IP20 og IP67 bussystemer. Med en dansk afdeling kommer Murrelektronik endnu tættere på virksomhederne og kan stå for levering og service af kabler og connectorer strømforsyninger, interfaces, EMC støjfiltre samt intelligente overvågningsmoduler, forklarer Thomas Burdorf, der er direktør for den kommende danske afdeling i Aalborg.

Nye samarbejdspartnere er velkomne
Det er Murrelektroniks ambition at få større indsigt i de brancher, hvor virksomheden er stærk i Danmark, f.eks. inden for grøn energi. Derfor håber Murrelektronik at kunne skabe nye samarbejder med danske producenter af bl.a. vind- og bølgeenergi.

- Murrelektronik har allerede afdelinger i de øvrige skandinaviske lande, og fremadrettet vil koncernen og den danske afdeling i højere grad udnytte sit internationale netværk i koncernen til kundernes fordel. I Danmark starter vi således med 3-4 ansatte, i tæt samarbejde med den svenske afdeling, siger Thomas Burdorf.

Murrelektronik blev grundlagt i 1975 af Franz Hafner og er fortsat familieejet. I dag omfatter koncernen godt 2000 medarbejdere. Murrelektronik har hovedafdeling i Oppenweiler ved Stuttgart. Murrelektroniks produkter har de sidste 20 år været repræsenteret af Høier & Vendelbo i Sønderborg.

Afdelingen i Aalborg åbnede den 1. juli.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094