23948sdkhjf

Tunstall lukker afdeling i Aalborg

Britiske Tunstall lukker sin globale udviklingsafdeling i Aalborg. Tunstall Healthcare, der har specialiseret sig i telemedicin, tog i 2012 årets tredjeplads blandt de nordjyske gazeller.
Der gennemføres hos Tunstall Healthcare A/S en række omstruktureringer som følge af ”nogle uheldige dispositioner”, oplyser direktør Bjarne Flou ifølge Børsen.

Udviklingsafdelingen i Danmark består i dag af 21 specialister, men udviklingschef Jacob Møller Nielsen er fortrøstningsfuld med hensyn til sin egen og medarbejdernes fremtid.

På gazelle-listen i 2012
Tunstall Healthcare, der har specialiseret sig i telemedicin, tog i 2012 - med en samlet vækst på 353,8 pct. - årets tredjeplads blandt de nordjyske gazeller. Her var det især et øget salg, der sikrede virksomheden pladsen på podiet. Omsætningen var på ca. to år fordoblet til knap 43 mio. kr.

Læs også: Gazelle-placering til nordjysk telemedicin-virksomhed

Tunstall Group producerer og udvikler velfærdsteknologiske løsninger, som globalt er et marked i stærk vækst. Koncernen er verdens største leverandør af tryghedsalarmer og har flere end 2000 ansatte verden over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093