23948sdkhjf

Brugerne meget tilfredse med Electronic Supply

I foråret 2010 gennemførte Electronic Supply en brugerundersøgelse. Vi var meget interesserede i at høre, hvad vores læsere mente om portalen og nyhedsbrevet for herigennem at få nye ideer til den fremtidige udvikling.
Og svarene viste, at brugerne generelt er godt tilfredse med Electronic Supply. Cirka 90 % af brugerne finder artiklerne relevante, og lige så mange finder dem troværdige og saglige.

Samtidig kan vi konstatere, at brugerne er flittige til at læse indholdet i nyhedsbrevet. 75 % af brugerne klikker på indhold mindst tre-fire gange om ugen.

Loyale læsere
Endvidere viser brugerne høj loyalitet overfor Eletronic Supply. Hele 65 % af brugerne har således modtaget nyhedsbrevet i mere end et år.

Loyaliteten afspejles også i, at 65 % af brugerne har anbefalet nyhedsbrevet til en kollega.

Et godt annoncemedie
Gode annoncører gør, at vi kan distribuere nyheder til elektronikbranchen hver dag. Derfor er det også glædeligt, at vores læsere altovervejende er positive overfor de annoncer, der er i nyhedsbrevet og på portalen.

Næsten 60 % af brugerne erklærer, at de lægger mærke til annoncerne, og næsten lige så mange (56 %) har på et tidspunkt klikket på en annonce. Derudover mener 75 %, at mængden af annoncer er passende.

Samtidig bekræfter brugerne, at det er vigtigt udelukkende at bringe brancherelevante annoncer. 80 % er enige i dette synspunkt.

Vi vil bruge undersøgelsens resultat til at udvikle Electronic Supply på langt sigt, men samtidig er vi altid interesserede i at høre ris, ros og nye ideer fra vores bruger. Har du kommentarer til Electronic Supply – både portalen og nyhedsbrevet – kan de sende dem på redaktionen@electronic-supply.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063