23948sdkhjf

En gazelle til Gram og Juhl

Den sønderjyske producent af systemer til måling af vindmøllevibrationer fik en tredjeplads blandt gazellerne i delregion Sønderborg i år.
Ingeniørfirmaet Gram og Juhl nåede en samlet vækst på 346,4 % over de seneste fire år, og det var nok til at sikre selskabet en tredjeplads blandt de hurtigst voksende virksomheder i Sønderborg-området, da Dagbladet Børsen satte navn på årets gazeller. Virksomheden er leverandør af specielle systemer, der kan opdage fejl på vindmøller.

- Der er tale om systemer, der overvåger den tilstand, vindmøller befinder sig i og dermed er i stand til at fortælle, om der er ved at opstå fejl. Produktet er i stand til at optimere vedligeholdelsen af de enkelte vindmøller. Systemet er baseret på vibrationsmålinger, forklarer administrerende direktør Axel Juhl Christensen til Børsen.

På kundelisten finder man blandt andet Siemens, og selv om der har været god efterspørgsel efter Gram og Juhls produkter de seneste år, kan de sønderjyske ingeniører godt mærke finanskrisen, der har betydet et faldende salg af vindmøller. Axel Juhl Christensen forventer dog, at der snart kommer gang i væksten igen, og efter planen skal Gram og Juhl have yderligere 20 medarbejdere frem mod 2011, hvilket ca. svarer til en tredobling af de nuværende 12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063